• Veilig en verantwoord rijden, ECOdrive draagt bij aan uw duurzame bedrijfsreputatie
  • Duurzaam partnership voor veilige mobiliteit en beheerst rijgedrag
  • “Het Nieuwe Rijden” implementeren, ECOdrive ontzorgt
  • Duurzaam brandstofgebruik, voor uw en onze omgeving
  • ECOdrive laat ons met de techniek van morgen vandaag al groener rijden
  • ECOdrive, de beste totaaloplossing voor voertuigtoepassingen voor bouw- en werkverkeer
  • Een lagere schadelast, lager aantal schadegevallen en minder onderhoud, ECOdrive helpt u
  • ECOdrive maakt efficiency, kostenbesparing en duurzaam ondernemen in één mogelijk
  • Duurzaam mobiliteitsmanagement door veilig- en uitstoot bewust wagenparkbeleid met ECOdrive

17-02-2012 - EIA subsidie op ECOdrive


Energie investeringsaftrek

Iedere ondernemer die investeert in duurzame energie of in een energiebesparend bedrijfsmiddel dat aan de besparingsnorm voldoet, kan in aanmerking komen voor EIA. Deze regeling biedt ondernemers een direct financieel voordeel. Maar liefst 41,5% van de investeringskosten van deze bedrijfsmiddelen is aftrekbaar van de fiscale winst. Is de winstbelasting bijvoorbeeld 25%, dan is het netto voordeel 10% van de investeringskosten.

ECOdrive komt sinds 01-01-2012 in aanmerking voor de subsidieregeling Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit is een fiscale regeling waarbij u vrijgesteld word van het afdragen van winstbelasting over 41,5% van het aanschafbedrag.

Om inzicht te krijgen hoe u uw EIA aanvraag voor uw ECOdrive producten dient te doen verwijzen wij u naar het hoofdstuk: Product -- Subsidie. Hier staan diverse documenten weergegeven zoals informatieve folders van het EIA, een handleiding hoe u uw aanvraag kan indienen en voorbeelddocumenten voor uw EIA aangifte. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met ECOdrive of met Agentschapnl.nl.

Banner ECOdrive

Lees de pdf Lees de pdf