• Veilig en verantwoord rijden, ECOdrive draagt bij aan uw duurzame bedrijfsreputatie
  • Duurzaam partnership voor veilige mobiliteit en beheerst rijgedrag
  • “Het Nieuwe Rijden” implementeren, ECOdrive ontzorgt
  • Duurzaam brandstofgebruik, voor uw en onze omgeving
  • ECOdrive laat ons met de techniek van morgen vandaag al groener rijden
  • ECOdrive, de beste totaaloplossing voor voertuigtoepassingen voor bouw- en werkverkeer
  • Een lagere schadelast, lager aantal schadegevallen en minder onderhoud, ECOdrive helpt u
  • ECOdrive maakt efficiency, kostenbesparing en duurzaam ondernemen in één mogelijk
  • Duurzaam mobiliteitsmanagement door veilig- en uitstoot bewust wagenparkbeleid met ECOdrive

11-07-2012 - Volkswagen Up op geluid o.a. door ECOdrive

Speciaal voor de olympische spelen in Londen heeft Volkswagen een actie opgezet met een nieuw Volkswagen Up. Dit voertuig wordt door de ECOdrive en een decibelmeter aangedreven op geluid. Om precies te zijn het aantal decibel van het gejuich van de supporters bepaald de snelheid van het voertuig.

Met deze speciale Up stelt kunnen supporters zich juichend kwalificeren voor een ticket naar de Olympische Spelen in Londen van 27 juli tot en met 12 augustus. Volkswagen, al 25 jaar de mobiliteitspartner voor Nederlandse Olympische sporters, gaat dit jaar op zoek naar supporters die de Nederlandse atleten nét dat beetje verder kunnen helpen. Door als snelste een 100 meter sprint in de stemgeluid-aangedreven Up af te leggen, kunnen supporters zich naar Londen juichen. Van 18 tot en met 31 juli rijdt de speciale Up door Nederland.

Voor meer informatie over de stemgeluid-aangedreven Volkswagen Up klik hier. Bent u benieuwd of ECOdrive iets kan betekenen voor uw ludieke acties? Neem dan contact met onze verkoopafdeling op voor een goed advies.

Met deze speciale Up stelt kunnen supporters zich juichend kwalificeren voor een ticket naar de Olympische Spelen in Londen van 27 juli tot en met 12 augustus. Volkswagen, al 25 jaar de mobiliteitspartner voor Nederlandse Olympische sporters, gaat dit jaar op zoek naar supporters die de Nederlandse atleten nét dat beetje verder kunnen helpen. Door als snelste een 100 meter sprint in de stemgeluid-aangedreven Up af te leggen, kunnen supporters zich naar Londen juichen. Van 18 tot en met 31 juli rijdt de speciale Up door Nederland. - See more at: http://www.adformatie.nl/nieuws/bericht/volkswagen-introduceert-olympische-up-op-geluid#sthash.glk2hVgm.dpuf