• Veilig en verantwoord rijden, ECOdrive draagt bij aan uw duurzame bedrijfsreputatie
  • Duurzaam partnership voor veilige mobiliteit en beheerst rijgedrag
  • “Het Nieuwe Rijden” implementeren, ECOdrive ontzorgt
  • Duurzaam brandstofgebruik, voor uw en onze omgeving
  • ECOdrive laat ons met de techniek van morgen vandaag al groener rijden
  • ECOdrive, de beste totaaloplossing voor voertuigtoepassingen voor bouw- en werkverkeer
  • Een lagere schadelast, lager aantal schadegevallen en minder onderhoud, ECOdrive helpt u
  • ECOdrive maakt efficiency, kostenbesparing en duurzaam ondernemen in één mogelijk
  • Duurzaam mobiliteitsmanagement door veilig- en uitstoot bewust wagenparkbeleid met ECOdrive

11-07-2016 - Lean & Green Personal Mobility gecertificeerd

  Logo Lean & Green Personal Mobility


Lean & Green Award ECOdrive: In samenwerking met de Rabobank organiseerde Connekt de Kick-off van de Lean & Green Star Track, een speciaal programma voor Star Winners die de mobiliteit van hun organisatie verder willen verduurzamen. De officiële uitreiking van het programma Lean & Green Personal Mobility heeft plaatsgevonden op donderdag 23-06-2016. ECOdrive is trots op het behalen van deze toonaangevende award voor duurzame mobiliteit.

Keynotes
Gastheer en bestuursvoorzitter Wiebe Draijer van Rabobank (o.v.) is tijdens het plenaire programma ingegaan op de relatie tussen de financiële dienstverlening en duurzaam ondernemen. Dit omvat zowel het logistiek- als het personenmobiliteit.

De tweede spreker is inspirator en VU- en HvA-lector City Logistics Walther Ploos van Amstel. Hij heeft zijn licht laten schijnen op de trends en toekomst van duurzame logistiek en personenmobiliteit en de mobiliteitsuitdagingen van vandaag en morgen.

Uitreiking Lean & Green award ECOdrive
Na deze interessante onderwerpen omtrent de hedendaagse duurzame mobiliteitsuitdagingen heeft de officiële uitreiking plaatsgevonden. Het behalen van het Lean & Green certificaat is voor ECOdrive een grote stap richting Lean & Green Tools. ECOdrive ondersteunt wagenparkbeheerders en directieleden van kleine en grote wagenparken, nationaal en internationaal in het bevorderen van duurzaam en veilig rijgedrag. Met Lean & Green Tools wordt erkend dat het product ECOdrive significant bijdraagt aan CO2-reductie, juist door de pieken uit de rijstijl van bestuurders te halen. Wij vinden het belangrijk dat wanneer wij onze klanten ondersteunen in dit proces wij zelf ook het goede voorbeeld tonen, een ambitie van bijna 30% CO2-reductie binnen 5 jaar is iets waar wij erg trots op zijn en dat dragen we graag ook uit. Om u een indruk te geven van de uitreiking hebben we een aantal foto's van deze bijzondere dag gepubliceerd op deze webpagina. Het uitgereikte certificaat is als bijlage onderaan dit nieuwsbericht toegevoegd.

Voor meer informatie over duurzame mobiliteit middels het Lean & Green programma verwijzen wij u graag naar de website van Connekt Lean & Green.

Uitreiking Lean & Green Award 23-06-2016 Uitreiking Lean & Green Award
Speech ECOdrive tijdens uitreiking Lean & Green Award Officiele overhandiging Lean & Green Award
Lees de pdf Lees de pdf