• Veilig en verantwoord rijden, ECOdrive draagt bij aan uw duurzame bedrijfsreputatie
  • Duurzaam partnership voor veilige mobiliteit en beheerst rijgedrag
  • “Het Nieuwe Rijden” implementeren, ECOdrive ontzorgt
  • Duurzaam brandstofgebruik, voor uw en onze omgeving
  • ECOdrive laat ons met de techniek van morgen vandaag al groener rijden
  • ECOdrive, de beste totaaloplossing voor voertuigtoepassingen voor bouw- en werkverkeer
  • Een lagere schadelast, lager aantal schadegevallen en minder onderhoud, ECOdrive helpt u
  • ECOdrive maakt efficiency, kostenbesparing en duurzaam ondernemen in één mogelijk
  • Duurzaam mobiliteitsmanagement door veilig- en uitstoot bewust wagenparkbeleid met ECOdrive

13-03-2012 - Duurzaam besparen met ECOdrive

In de uitgave maart/april 2012 van Regio Business staat een artikel over ECOdrive waarin ondernemers bewust gemaakt worden van hoe zij duurzaam fleetmanagement kunnen toepassen door het product ECOdrive te gebruiken. Deze editie richt zich speciaal op duurzame mobiliteit. Het onderstaande tekstgedeelte is een klein voorproefje van het gehele artikel. Om het hele artikel van ECOdrive te lezen klik hier of open de bijlage onderaan de pagina. Bent u benieuwd naar de webversie van het volledige blad Regio Business met het artikel over ECOdrive daarin klik dan op de onderstaande publicaties.

ECOdrive stimuleert ‘Het Nieuwe Rijden’

Besparing milieu én portemonnee

Minder CO2-uitstoot, lagere brandstofkosten, veiliger weggedrag en minder onderhoud en slijtage; ECOdrive levert vier vliegen in één klap. Deze intelligente stimulator zorgt voor beheerst en gecontroleerd rijgedrag, dat past binnen ‘Het Nieuwe Rijden’. Daarnaast is Joop Hover, directeur en medeoprichter van ECOdrive, ervan overtuigd met zijn product een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren in de brandstofbesparing en CO2-uitstoot bij klanten. “Er valt hiermee maar liefst een besparing tot 15 procent op brandstof en CO2-uitstoot te behalen.”

Regio Business (Noordoost-Brabant) Maart/April 2012, pagina 37


Regio Business (Midden-Brabant) Maart/April 2012, pagina 53

 

Banner ECOdrive

Lees de pdf Lees de pdf